fr  /  cz

Kavárna v prostorách Francouzského institutu v Praze k pronájmu

pronajem prostor   |   04.04.2024
Přihlaste se do výběrového řízení, které organizuje Francouzský institut v Praze. Hledáme nového provozovatele naší kavárny Café 35mm.

O Francouzském institutu (IFP)

Od roku 1920 jsme kulturním centrem s cílem propagovat francouzský jazyk a francouzskou kultury v České republice. Nabízíme širokou škálu aktivit od kurzů francouzštiny, přes výstavy, konference a filmové projekce. Jsme tu i pro širokou veřejnost. Kromě prostor určených pro kulturu IFP nabízíme také naše prostory k pronájmu za účelem konání nejrůznějších akcí. Více informací o IFP i kavárně naleznete na konci textu v příloze.

 

Café 35 v centru dění

Café 35 je srdcem IFP, místem, kde se návštěvníci Institutu i široká veřejnost může občerstvit i pobavit. Nachází se v centru Prahy, 5 minut chůze od Václavského náměstí a má k dispozici i proctor vnitřního dvora, což je její obrovská výhoda zejména v letních měsících.  Provoz kavárny je také úzce spojen s aktivitami Institutu a jako její provozovatel budete mít příležitost  vytvořit synergií s kulturními událostmi IFP, pořádat koktejlové večery a poskytovat cateringové služby. 


Požadavky pro účast ve výběrovém řízení

Máme zájem o provozovatele kavárny s aktivním přístupem. V případě zájmu nám prosím zašlete následující informace:

1. Představení uchazeče nebo společnosti včetně složení vašeho týmu, s důrazem na zkušenosti zaměstnance zodpovědného za provoz a šéfkuchaře.

2. Prezentaci vašeho projektu obsahující nabízené služby (jídelní lístek, cenové rozpětí, výběr produktů, dodavatelé, kvalita…)

3. Vaše návrhy  na úpravu kavárny a jejího využití včetně vnitřního dvora (název podniku, styl, dekorace).

4. Nápady na začlenění Café 35 do kulturního života IFP, včetně speciálních nabídek a tématických událostí.

5. Obchodní plán na 5 let, včetně nákladů na vybavení a provoz.

 

Harmonogram výběrového řízení

•    Termín pro podání žádostí: 10. května do 23:59 hodin
•    Zahájení provozu: 1. července (možnost odložení kvůli pracím)

 

Jak se přihlásit do výběrového řízení

Zájemci mohou zaslat požadované podklady v češtině, angličtině nebo francouzštině na e-mailovou adresu: info@ifp.cz a do předmětu uvést "odpověď na výběrové řízení na provoz Café 35. Na tomto mailu rádi zodpovíme i vase další dotazy. Kontaktovat nás můžete i na tel. (+420) 221 401 011.

Více informací o IFP a Café 35: PDF

Specifications (ENG) 

Přidejte se k nám


Členská karta Francouzského institutu
Chci se stát členem